Fotboek met Blurb!

Je herinneringen aan 2014 gemakkelijk opslaan en terug kunnen kijken? Maak met blurb.com je eigen fotoboek.  Blurb, van oorsprong een Amerikaans bedrijf, maakt fotoboeken van professionele kwaliteit. Via www.blurb.com kun je gemakkelijk hun bewerkingsprogramma ‘booksmart’ downloaden om daarmee een fotoboek te maken. Met dit bewerkingsprogramma kun jij je eigen album samenstellen met talloze mogelijkheden. Voordeel van het programma is dat je boek altijd ‘save’ is (het programma slaat jouw werk automatisch op na zowat elke handeling). Het enige wat jij nog hoeft te doen is een kopie van jouw ‘exportbestand’ op te slaan op een usb-stick of op dropbox. Liever geen fotoboek maken? Met blurb kun je ook een portofolio samenstellen of een kookboek, je kunt je creatieve geest helemaal loslaten.
blurb1

Blurb hanteert niet voor niets de volgende slogan: ‘Blurb. Waar jouw ideeën geweldige boeken worden.’ Zelf werk ik al een aantal jaar met blurb en ik kan u garanderen dat het bedrijf u echt goede kwaliteit fotoboeken zal aanleveren (of een ander boek dat door u gemaakt is).
blurb2

Ik mag dan al een aantal jaar met blurb werken, maar telkens blijven zij mij opnieuw verbazen met verbeteringen. Er komen steeds nieuwe mogelijkheden bij. Elk jaar maak ik op het einde van een jaar een fotoboek en ieder jaar opnieuw zijn er nieuwe mogelijkheden in hun bewerkingsprogramma ‘booksmart’.

Was 2014 een memorabel jaar en wil jij dit op een leuke manier vastleggen? Probeer dan zeker blurb.com om jouw eigen fotoboek mee te maken.

Bron foto’s: blurb.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s