Must see: how to get away with murder

De nieuwste serie:  ‘how to get away with murder’  gaat over een groep ambitieuze rechtenstudenten die samen met hun professor betrokken raken bij een moord. Deze serie is de ‘must see’ van iedere rechtenstudent.  De serie laat je vanaf het eerste moment meteen herinneren hoe het is om rechten te studeren. Het begint namelijk bij de hoofdrolspeler die zijn eerste dag beleefd op de rechtenfaculteit en dit herken je direct uit jouw eigen leven: hoe het was om voor het eerst je rechtenfaculteit binnen te lopen en naar het eerste hoorcollege te gaan.
LawSchoolHow to get away with murder heeft een ijzersterk verhaal en laat  je als het ware verlangen naar meer.  Zodra de spanning zich opbouwt en verspreid over het verhaal kun je haast niet meer stoppen met kijken.
how to get away with murderElke aflevering duurt ongeveer 43 minuten, wat lang lijkt maar daar raak je aan gewend. Bovendien lijkt het niet zo lang omdat je aandacht zodanig op het verhaal is gericht dat je de tijd helemaal vergeet.
Helaas is deze serie nog niet op Nederlandse televisie te vinden maar volgens mij wel al beschikbaar via HBO of iets anders gelijk daaraan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s