5 beste plaatsen om zaken in te doen

Uit onderzoek van de Economist Intelligence Agency is gebleken welke landen het beste zijn om zaken in te doen. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe zakenrelatie ergens in het buitenland geef dan eens een bezoekje aan de volgende landen.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Zweden
Misschien niet echt te verwachten, maar Zweden staat op nummer 5, in de door de Economist Intelligence Agency, opgestelde lijst. Eerder stond Zweden zelfs op de zesde plaats, verbazingwekkend is Zweden nu dus gestegen.

Hong-Kong_vew_sunset4. Hong Kong
Als metropool kon het ook haast niet anders, deze regio moest wel voorkomen in de top 5.  Voorheen stond Hong Kong nog in de top 3. Helaas is deze regio dus gedaald.

Australia3. Australië
Australië heeft als het ware Hong Kong verslagen. Het mooie land staat nu in plaats van Hong Kong op de 3e plek.  Wie weet is het bij het volgende onderzoek van de Economist Intelligence Agency andersom; Hong Kong weer terug op de 3e plek en Australië op de 4de plek.
Zwitserland2. Zwitserland
Terwijl in de andere delen van Europa de Eurocrisis wel gemerkt wordt, heerst in Zwitserland ‘de keerzijde van de medaille’. Zwitserland heeft een mooie plek weten te bemachtigen binnen de top 3 van de beste plaatsen om zaken in te doen. Helaas niet de 1e plek maar wie weet is deze plek een andere keer voor Zwitserland.
Singapore

1. Singapore
Men zou kunnen stellen dat Singapore op vele fronten erg goed bezig is; lage criminaliteit, lage belastingen, een politiek klimaat zonder corruptie en ga zo maar door. 7 jaar lang staat Singapore al op de eerste plaats in de lijst, dit jaar konden ze natuurlijk niet ontbreken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s