Bizar: varken eet marijuana van eigenaar op

Jawel, je leest het goed; een bron meldt dat een varken de wiet van zijn eigenaar opgegeten heeft.  Door deze actie van het varkentje kreeg de eigenaar, Chad, een zenuwinzinking. Op de foto: Chad en zijn varkentje

Op de foto: Chad en zijn varkentje

Een rapport laat zien dat Chad, zo heet de eigenaar van het varkentje, 911 belde om te melden dat hij een zenuwinzinking had. Hij vermeldde ook dat hij een slagersmes aan zijn keel had. Uiteindelijk werd door de hulpverlening aan de vrouw van Chad gevraagd naar de reden waarom Chad zo van streek was. Zij verklaarde dat het varken van Chad de marijuana  van Chad opgegeten had. Evenzo verklaarde zij dat Chad van streek raakte wanneer hij geen marijuana had. Toen de hulpverlening Chad aantroffen bleek hij verontwaardigd te zijn, hij vertelde ze om van zijn eigendom af te gaan.  Uiteindelijk werd Chad gearresteerd en werd hem het volgende ten laste gelegd: wanordelijk gedrag door intoxicatie in strijd met  Ohio Revised Code 2917.11 B2 (M-M) en verzet bij arrestatie in strijd met Ohio Revised Code 2921.33 (M-2).
Op Facebook vermeldde zijn vrouw dat het varkentje de wiet gegeten had doordat het in het bereik van het varkentje lag op een plank. Vlak voor zijn arrestatie postte Chad dat hij in het vervolg de wiet wel wat hoger zou leggen.

chadspohnmug

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s