Studenten summerjobs in overvloed

Studenten hoeven deze zomer niet stil te zitten. Er is namelijk genoeg werk beschikbaar voor studenten deze zomer. Ga je niet op vakantie en wil je graag wat bijverdienen? Ga dan snel de vacaturesites af. summer job
Diverse uitzendbureaus melden dat er voorlopig genoeg werk beschikbaar is voor studenten. Zo kun je denken aan serveren, smartphones installeren of de post bezorgen. De economie trekt weer aan en daardoor zijn er meer banen vrij gekomen.
Tegenwoordig kiezen jongeren bewuster voor een bijbaantje. Er wordt veel sneller gekozen voor een baantje dat jongeren écht aanspreekt of een bijbaantje dat goed op hun cv staat.

Volgens Tempo-team staat een baantje als postbezorger op nummer één. Daarnaast willen jongeren ook graag op evenementen werken. Zo pik je wat van een fancy feest mee én verdien je geld. Twee vliegen in één klap dus.
Er komt daarnaast ook veel werk vrij omdat er ‘nieuw werk ‘ontstaat. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als smartphonespecialist of als orderpicker voor een opdrachtgever.
help
Tevens kiezen studenten tegenwoordig ook voor een stage in de zomer. Hierdoor kun je je cv ook goed aanvullen. Stage lopen zorgt voor praktijkervaring en is dus een must op je cv. Voor juridische studenten zijn er veel -zogenaamde-zomertrainingen op advocatenkantoren die vaak gepaard gaan met praktijkervaring.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s