Nieuwe netflix-serie Narcos

Wie zich graag waagt voor spanning, actie en misdaad zal goed kunnen genieten van de nieuwste serie van Netflix: ‘Narcos’.
De serie, Narcos, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de serie wordt het verhaal getoond van Pablo Escobar, een Colombiaanse drugsbaron.
Pablo Escobar handelde in cocaïne, en zoals het eruitziet in de trailer van de serie zal dit uitvoerig aan bod komen.
In de jaren 80 werd het drugskartel: Medellin, van Escobar, bekend. Het is dan ook dit drugskartel waar de serie over gaat. De serie laat namelijk zien hoe Pablo het bekende kartel oprichtte.

netflix-narcos

Miljoenen leverde de handel in cocaïne op en dat ging natuurlijk gepaard met misdaad. Dit klinkt natuurlijk als een goed verhaal voor een nieuwe serie. Daar is dan nu ook een trailer voor uitgekomen. Nieuwsgierig? Check de trailer.

De cast van de serie zal bestaan uit: Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal en verder o.a. uan Pablo Raba, Joanna Christie en Stephanie Sigman. Wagner Moura zal de hoofdrol krijgen in de serie als Pablo Escobar. De eerste aflevering zal te zien zijn vanaf 28 augustus 2015 op Netflix en de serie zal bestaan uit 10 afleveringen.

netflix-logo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s