Veranderingen voor online kansspel Unibet

Elke sportfan kent de app ‘Unibet’ inmiddels wel. Als echt sportfanaat heb je die app hoogstwaarschijnlijk altijd bij de hand en zoek je de beste mogelijkheden uit om zo veel mogelijk winst te maken uit je inzet. Als Unibet gebruiker maak je deel uit van het online gokwereldje. Dit jaar zal het een en ander veranderen met betrekking tot het online gokken, zoals je hier kunt lezen.

De veranderingen kennen een lange geschiedenis en zekerheid omtrent de veranderingen is er nog niet helemaal maar wat wel vaststaat is dat het de nodige gevolgen zal hebben, zo ook voor Unibet.

Door de nieuwe kansspelwetgeving zal Unibet 29% belasting moeten afdragen en om die reden zal er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe sponsorovereenkomst worden afgesloten tussen Unibet en de KNWU. Het is echter nog niet zeker of deze sponsorovereenkomst door zal gaan. De overeenkomst gaat immers door wanneer het belastingspercentage teruggebracht wordt naar 20%.
unibetapp
Unibet wil graag haar licentie behouden en voor de Unibet gebruikers schijnt er dan ook goed nieuws te zijn. Een KNWU voorzitter heeft laten weten dat het zeker is dat de deal doorgaat. Er is wel een zogenaamde fall back opgenomen in het contract mocht het zo zijn dat er geen financiering meer mogelijk is door het hoge belastingspercentage.

De overeenkomst die hoogstwaarschijnlijk wordt afgesloten betreft een bedrag van 7 miljoen en zal worden vastgelegd van 2017 tot 2020. In het contract staat het eerste jaar bovendien vast. Wat daarna gebeurd is af te wachten, maar voor Unibet-spelers is dit in ieder geval al gunstig.

Advertisements

One thought on “Veranderingen voor online kansspel Unibet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s